DONEER

 

Waar doen we het voor?

Jij kan studenten die overal ter wereld zijn opgegroeid dezelfde kansen geven als je zelf hebt gekregen - door mee te doen aan de Erasmus Charity Run! Samen doneren we onze tijd en energie, om zo geld in te zamelen voor de Erasmus Trustfonds Scholarships. De scholarships zijn bedoeld voor kandidaten die veel potentie hebben, maar door hun achtergrond minder kans hebben op het volgen van een studie. Elke beurs bedraagt € 15.000, waarmee studenten hun uitgaven voor wonen, reizen en boeken kunnen betalen. Bij de meeste opleidingen hoeven ontvangers van de beurs geen instellingstarief te betalen en betalen enkel het wettelijke collegegeld, hun visum en verzekering. Op deze manier bieden de Erasmus universiteit Rotterdam en het Erasmus Trustfonds beurzen die talentvolle studenten kansen geeft.

Hoe halen wij geld op?

Het minimale sponsorbedrag dat opgehaald moet worden € 40,00 is. Echter, dit jaar introduceren wij iets nieuws: haal je voor 16 maart 2022 € 200,00 of meer op dan krijg je je inschrijfgeld voor de 1/4e marathon of de hele marathon terug! Hierbij moet je wel je betaalbewijs voor de 1/4e of hele marathon overhandigen om je inschrijfgeld terug te krijgen.

Geld ophalen doe je via je eigen persoonlijke sponsorpagina of via een team sponsorpagina op www.erasmuscharityrun.nl. Zodra je je hebt ingeschreven voor de 1/4 marathon of de hele marathon zullen wij een sponsorpagina voor je aanmaken. Mocht je met een team geld willen ophalen dan kan je je teamnaam en teamgenoten doorgeven door te mailen naar charityrun@eur.nl. Wij zullen dan een teampagina voor jullie aanmaken. Ook hierbij geldt dat iedere teamgenoot minimaal € 40,00 ophaalt.