Info

Het is weer zo ver: je kunt je weer inschrijven voor de Erasmus Charity Run 2024, de lustrum editie! Dit jaar viert de Erasmus Universiteit Rotterdam haar 22e lustrum. Graag willen wij dat met jullie vieren tijdens de Erasmus Charity Run 2024 dat plaats vindt op zondag 14 april 2024! Omwille van het lustrum introduceren we daarom dit jaar iets nieuws: wanener je je inschrijft voor de Erasmus Charity Run 2024 krijg je € 2,50 korting! Zo willen wij iedereen uitdagen om te rennen voor scholarship studenten.

 

Onderdeel van de marathon

Ook dit jaar is de Erasmus Charity Run 2024 weer een officieel onderdeel van de Rotterdam Marathon #DEMOOISTE. Dus wil jij dit jaar tijdens de NN Marathon Rotterdam finishen op de Coolsingel voor een euforisch publiek? Schrijf je dan in voor de Erasmus Charity Run! Drink na afloop een drankje met de andere Erasmus Charity Run deelnemers, ontmoet huidige scholarship studenten en maak samen blijvende herinneringen. Een dag om nooit te vergeten!

 

Rennen voor scholarship studenten

Net als vorig jaar ren je voor een goed doel: we zamelen geld in voor scholarship studenten. Zo geef je talentvolle studenten die aan de Erasmus Universiteit Rotterdam willen studeren maar niet over voldoende financiële middelen beschikken, de kans om hun droom te verwezenlijken. Dus als je zowel wilt sporten als een positieve impact wilt maken, is de Erasmus Charity Run 2024 de perfecte manier om deze twee doelen te combineren! Je kunt deelnemen aan de volgende onderdelen:

Zondag 14 april 2024

  • ¼ Marathon Rotterdam (10.55 km) 
  • Hele Marathon Rotterdam (42.195 km) 

 

Doneren aan scholarship studenten

Heb jij geen zin om te rennen, maar wil je wel iets goeds doen voor de maatschappij? Ook dan ben je bij de Erasmus Charity Run 2024 aan het goede adres. Je kunt ook alleen doneren aan dit goede doel: een scholarship voor 1 scholarship student kost € 15.000 per jaar. Help jij mee om educatie beschikbaar te maken voor iedereen? Doneren kan je doen via deze link waarbij je kunt doneren aan een specifiek team of individu of een algemene donatie kunt doen.

 

Help ons dromen waar te maken!