Training

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf de optimale voorbereiding te treffen en helemaal topfit aan de start te staan op 7 april! Voor degenen die hier graag een duwtje in de rug bij willen gebruiken, vind je hier de mogelijkheden die worden aangeboden:


Training voor studenten met sportpas
Team Eramsus Charity Run helpt je graag beste beentje voor te zetten met een speciale gadget! Stuur hiervoor een mailtje naar charityrun@eur.nl en haal je gadget op in het Sanders gebouw op de Woudestein campus. Speciaal voor studenten bieden wij in samenwerking met de EUR Roadrunners training aan. Deze trainingen vinden op maandag (bij PAC Rotterdam) en op woensdag (op de EUR campus) plaats. 


Training voor medewerkers met sportpas
Team Eramsus Charity Run helpt je graag beste beentje voor te zetten met een speciale gadget! Stuur hiervoor een mailtje naar charityrun@eur.nl en haal je gadget op in het Sanders gebouw op de Woudestein campus. Speciaal voor medewerkers bieden wij in samenwerking met PAC Rotterdam training aan.  Vanaf 8 januari wordt er wekelijks een hardlooptraining georganiseerd door PAC, op dinsdag van 17:30 uur. Het is niet erg als je geen ervaring hebt! Er wordt uitgegaan van een basisniveau van 3 km.

Meld je hier aan en kies in de 'Kortlopend lid categorie' voor 'Erasmus'!


Training voor studenten/medewerkers zonder sportpas
Bereid je optimaal voor door met extra korting je sportpas te kopen bij Erasmus Sport! Laat de sportpas-voucher die je per mail van ons hebt ontvangen zien bij de balie van Erasmus Sport en schaf je sportpas aan voor slechts 105 euro! Download hiernaast de voorwaarden die hierop van toepassing zijn.


Training voor alumni
Speciaal voor alumni bieden wij in samenwerking met PAC Rotterdam training aan.  Vanaf 8 januari wordt er wekelijks een hardlooptraining georganiseerd door PAC, op dinsdag van 17:30 uur. Het is niet erg als je geen ervaring hebt! Er wordt uitgegaan van een basisniveau van 3 km.

Meld je hier aan en kies in de 'Kortlopend lid categorie' voor 'Erasmus'!

Schaf een sportpas aan voor €105! - Voorwaarden Voorwaarden