Erasmus Charity Run 24 oktober 2021!

 

Doe mee met de Erasmus Charity Run op 24 oktober 2021, onderdeel van de Marathon Rotterdam in #DEMOOISTE rotstad die er is. Finish op de Coolsingel voor een uitzinnige menigte. Ren voor een goed doel: zodat studenten de kans krijgen om aan Erasmus University Rotterdam te gaan studeren. Rotterdam, where else?!

Rennen voor scholarships
Met de Erasmus Charity Run maken we het mogelijk voor studenten die over onvoldoende financiële middelen beschikken om te gaan studeren aan Erasmus University Rotterdam. Samen doneren we tijdens deze bijzondere sponsorloop onze tijd en energie om geld in te zamelen voor zo veel mogelijk scholarships.  

Help jij onze renners door hen te sponsoren? Doneer!

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle deelnemers

Steun onze renners en sponsor een loper!

Kom in actie
Bekijk alle

Erasmus Charity Run verzet naar oktober 2021

29-07-2020 | 12:15 Rotterdam, 10/11/2020 De inzamelingsactie Erasmus Charity Run, onderdeel van de Rotterdam Marathon, is verplaatst. Dit nieuws volgt nadat gisteren bekend is gemaakt dat de Rotterdam Marathon is uitgesteld naar oktober 2021. Deelnemers zijn door de organisatie van de Rotterdam Marathon reeds op de hoogte gebracht.   Aangekochte startbewijzen worden automatisch omgezet naar startbewijzen voor de Rotterdam Marathon/ Erasmus Charity Run in 2021.  Wanneer deelnemers vragen hebben kunnen ze deze richten aan charityrun@eur.nl. De organisatie hoopt dat alle deelnemers in goede gezondheid verkeren en dat zij in 2021 weer zullen deelnemen aan de Erasmus Charity Run.
Lees meer
Bekijk alle

James

31-07-2021 | 17:05