Erasmus Charity Run op zondag 25 oktober 2020!

 

Doe mee op zondag 25 oktober aan de Erasmus Charity Run, onderdeel van de Marathon Rotterdam in #DEMOOISTE rotstad die er is. Finish op de Coolsingel voor een uitzinnige menigte. Ren voor een goed doel: zodat studenten de kans krijgen om aan Erasmus University Rotterdam te gaan studeren. Rotterdam, where else?!

Rennen voor scholarships
Met de Erasmus Charity Run maken we het mogelijk voor studenten die over onvoldoende financiële middelen beschikken om te gaan studeren aan Erasmus University Rotterdam. Samen doneren we tijdens deze bijzondere sponsorloop onze tijd en energie om geld in te zamelen voor zo veel mogelijk scholarships.  

Help jij onze renners door hen te sponsoren? Doneer!

 

Lees meer Lees minder

Nog te gaan

Bekijk alle deelnemers

Steun onze renners en sponsor een loper!

Kom in actie
Bekijk alle

NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 25 oktober

20-03-2020 | 14:14  20-3-2020 De NN Marathon Rotterdam heeft, net als soortgelijke evenementen in onder meer Londen, Boston en Parijs, een nieuwe datum vastgesteld. De 40ste editie van #demooiste, aanvankelijk gepland op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020, staat nu op de kalender voor zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020. De startbewijzen voor het jubileum van de NN Marathon Rotterdam blijven geldig. Dat is ook van kracht voor de AA Drink ¼ Marathon Rotterdam (eveneens op zondag). De Erasmus Charity Run vindt ook op zondag 25 oktober plaats en zal starten vanuit Erasmus University College. Voor de Erasmus Charity Run zijn er nog startbewijzen.
Lees meer
Bekijk alle

EUR international student ambassadors team 2019-20

13-05-2020 | 17:08 These EUR international student ambassadors decided to contribute their end-of-academic year gift to new scholarships and opportunities for more students. Thank you Nazli, Jana, Claudia, Anshul, Jacopo, Tom, Linh, Jaehyun and Carolina!