Erasmus Charity Run 2024 op zondag 14 april!

Het is weer zo ver: je kunt je weer inschrijven voor de Erasmus Charity Run 2024, de lustrum editie! Dit jaar viert de Erasmus Universiteit Rotterdam haar 22e lustrum. Graag willen wij dat met jullie vieren tijdens de Erasmus Charity Run 2024 dat plaats vindt op zondag 14 april 2024! Omwille van het lustrum introduceren we daarom dit jaar iets nieuws: wanneer je je inschrijft voor de Erasmus Charity Run 2024 krijg je € 2,50 korting! Zo willen wij iedereen uitdagen om te rennen voor scholarship studenten.

Rennen voor scholarship studenten

Net als vorig jaar loop je voor een goed doel: we zamelen geld in voor scholarship studenten. Op deze manier geef je getalenteerde studenten die willen studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar niet over voldoende financiële middelen beschikken, de kans om hun dromen te verwezenlijken. Dus, als je actief wilt zijn en tegelijkertijd een positieve impact wilt maken, is de Erasmus Charity Run 2024 de perfecte manier om deze twee doelen te combineren!

Wil jij ook impact maken? Ren dan mee of doneer om dromen waar te maken! 

 

 
Lees meer Lees minder
Deze functionaliteit is niet beschikbaar omdat je geen cookies hebt geaccepteerd. Klik hier om de cookie instellingen te wijzigen.
Bekijk alle

Steun onze renners en sponsor een loper!

Kom in actie
Bekijk alle

Anoniem

20-04-2024 | 14:00