LOOP MEE

De inschrijving voor de Erasmus Charity Run 2023 is gesloten.

 

Meedoen aan de Erasmus Charity Run betekent jezelf uitdagen tijdens een van de grootste eendaagse sportevenementen van Nederland, in het prachtige centrum van Rotterdam. Tijdens het lopen word je toegejuicht door een uitzinnige menigte, van start tot finish. Een ervaring die je nooit zult vergeten!

Als dit niet voldoende motivatie geeft om mee te doen, denk dan eens aan het volgende:

  • Je maakt dromen waar voor toekomstige EUR-studenten door geld op te halen voor scholarships;
  • Je krijgt je eigen bidon;
  • Je krijgt een uniek Erasmus Charity Run sport-shirt;
  • Je kunt je waardevolle spullen voor aanvang bij het Erasmus University College bewaren (alleen voor renners van de 1/4 marathon);
  • Koffie en thee faciliteiten voor de start;
  • Gezamelijke warming-up voor de 1/4 marathon. 

Je kunt met de Erasmus Charity Run 2023 meedoen in de volgende afstanden: 1/4 marathon (10,5 km) en de hele marathon (42,195 km).

Dit jaar viert de Marathon Rotterdam haar 42e editie. Het evenement zegt het al: ook dit jaar is de Erasmus Charity Run een sponsorloop waarbij wij geld ophalen voor studenten wiens droom het is om te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het minimale sponsorbedrag dat opgehaald moet worden € 40,00 is. Echter, dit jaar introduceren wij iets nieuws: haal je voor 16 maart 2022 € 200,00 of meer op dan krijg je je inschrijfgeld voor de 1/4e marathon of de hele marathon terug!

Heb je € 200,00 of meer opgehaald? Stuur dan een mailtje naar charityrun@eur.nl om je inschrijfgeld terug te krijgen. Let op, deze verantwoordelijkheid ligt bij de deelnemer. Zorg dat het mailtje de volgende informatie bevat:

  • je betaalbewijs van je inschrijfgeld voor de 1/4e of hele marathon
  • je rekeningnummer
  • op welke naam het rekening nummer staat

Wij zullen deze betalingen verwerken na 16 april 2023. 

Geld ophalen doe je via je eigen persoonlijke sponsorpagina of via een team sponsorpagina op www.erasmuscharityrun.nl. Zodra je je hebt ingeschreven voor de 1/4 marathon of de hele marathon zullen wij een sponsorpagina voor je aanmaken.

Mocht je met een team geld willen ophalen dan kan je je teamnaam en teamgenoten doorgeven door te mailen naar charityrun@eur.nl. Wij zullen dan een teampagina voor jullie aanmaken. Let op: jouw teamgenoten moeten ook ingeschreven staan bij de Erasmus Charity Run als deelnemer. Ook hierbij geldt dat iedere teamgenoot minimaal € 40,00 ophaalt.

Dus ben jij er klaar voor om een impact te maken en toekomstige studenten hun droom waar te maken om aan de EUR te kunnen studeren? Dan is het nu aan jullie om die minimale € 40,00 aan sponsorgeld binnen te slepen! Spoor je ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, jaarclub- of commissiegenoten aan om je te sponsoren, dan zorgen we samen voor een spectaculair bedrag voor studenten die graag zouden willen studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam!

Zie de 'Doneer' pagina voor meer informatie hierover.

 

 

Indien u gebruik maakt van het inschrijfformulier van de Marathon Rotterdam gaat u automatisch akkoord met het eenmalig verstrekken van uw data (Naam, emailadres, telefoonnummer, nationaliteit, relatie tot de EUR, indien toepasbaar studentnummer, faculteit, indien toepasbaar teamnaam, shirt maat en of je in het bezit bent van een Erasmus Sport pas) door de organisatie aan Erasmus University Rotterdam. Deze data heeft Erasmus University Rotterdam nodig om informatie betreffende het evenement te versturen, contact op te nemen betreffende het aanmaken van de sponsorpagina, de relatie tot de EUR te verifiëren en Erasmus Charity Run shirts te bestellen.