RUN

 

Meedoen aan de Erasmus Charity Run betekent jezelf uitdagen tijdens een van de grootste eendaagse sportevenementen van Nederland, in het prachtige centrum van Rotterdam. Tijdens het lopen word je toegejuicht door een uitzinnige menigte, van start tot finish. Een ervaring die je nooit zult vergeten!

En als dat niet voldoende motivatie geeft om mee te doen, denk dan eens aan de volgende voordelen:

  • Je kunt meelopen in de marathon tegen een voordeliger tarief.
  • Je krijgt een Erasmus Charity Run sport-shirt.
  • Je kunt je waardevolle spullen voor aanvang bij het Erasmus University College bewaren (alleen voor renners van de 1/4 marathon).

Je kunt met de Erasmus Charity Run meedoen in de volgende afstanden: 1/4e marathon (10,5 km) en de hele marathon (42,195 km).

Dit jaar viert Marathon Rotterdam haar 40e editie. Het minimale sponsorbedrag per loper ten behoeve van het Erasmus Scholarship is daarom dit jaar gesteld op tenminste €40. Uiteraard willen we je uitdagen om meer sponsorgeld binnen te halen. Om je hierbij te helpen willen wij je vragen je eigen sponsorpagina aan te maken en €40 aan sponsorgeld binnen te slepen! Spoor je ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, jaarclub- of commissiegenoten aan om je te sponsoren, dan zorgen we samen voor een spectaculair bedrag van! 
Zie de 'Donate' pagina voor meer informatie hierover.

Bij inschrijving kun je gebruik maken van de promotiecode CHARITY2020!

AANMELDEN CHARITY RUN 

MAAK SPONSORPAGINA AAN


Indien u gebruik maakt van inschrijving met deze promotiecode in het inschrijfformulier van de Marathon Rotterdam gaat u automatisch akkoord met het eenmalig verstrekken van uw data (Naam, emailadres, telefoonnummer, nationaliteit, relatie tot de EUR, indien toepasbaar studentnummer, faculteit, indien toepasbaar teamnaam, shirt maat en of je in het bezit bent van een Erasmus Sport pas) door de organisatie aan Erasmus University Rotterdam. Deze data heeft Erasmus University Rotterdam nodig om informatie betreffende het evenement te versturen, contact op te nemen betreffende het aanmaken van de sponsorpagina, de relatie tot de EUR te verifiëren en Erasmus Charity Run shirts te bestellen.