RUN

Meedoen aan de Erasmus Charity Run betekent jezelf uitdagen tijdens een van de grootste eendaagse sportevenementen van Nederland, in het prachtige centrum van Rotterdam. Tijdens het lopen word je toegejuicht door een uitzinnige menigte, van start tot finish. Een ervaring die je nooit zult vergeten!

En als dat niet voldoende motivatie geeft om mee te doen, denk dan eens aan de volgende voordelen:

  • Je kunt meelopen in de marathon tegen een voordeliger tarief.
  • Je krijgt een Erasmus Charity Run sport-shirt.
  • Je kunt je waardevolle spullen voor aanvang bij het Erasmus University College bewaren.

Je kunt met de Erasmus Charity Run meedoen in de volgende afstanden: 1/4e marathon (10,5 km) en de hele marathon (42,195 km).

Dit jaar zal er een extra focus gelegd worden op het ophalen van sponsorgelden ten behoeve van het Erasmus Scholarship fund ter viering van de 105e verjaardag van de Erasmus Universiteit! Hierom willen wij je vragen je eigen sponsorpagina aan te maken en €105 aan sponsorgeld binnen te slepen! Spoor je ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, jaarclub- of commissiegenoten aan om je te sponsoren, dan zorgen we samen voor het spectaculaire bedrag van €105.000!

Zie de 'Donate' pagina voor meer informatie hierover. Bij inschrijving kun je gebruik maken van de promotiecode 'CHARITYRUN2019'.

AANMELDEN CHARITY RUN 

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Run zelf, zien we je op 7 april om de lopers van de Erasmus Charity run aan te moedigen hun beste beentje voor te zetten?

MAAK SPONSORPAGINA AAN


Indien u gebruik maakt van inschrijving met deze promotiecode in het inschrijfformulier van de Marathon Rotterdam gaat u automatisch akkoord met het eenmalig verstrekken van uw data (Naam, emailadres, telefoonnummer, nationaliteit, relatie tot de EUR, indien toepasbaar studentnummer, faculteit, indien toepasbaar teamnaam, shirt maat en of je in het bezit bent van een Erasmus Sport pas) door de organisatie aan Erasmus University Rotterdam. Deze data heeft Erasmus University Rotterdam nodig om informatie betreffende het evenement te versturen, contact op te nemen betreffende het aanmaken van de sponsorpagina, de relatie tot de EUR te verifiëren en Erasmus Charity Run shirts te bestellen.