RUN

 

Meedoen aan de Erasmus Charity Run betekent jezelf uitdagen tijdens een van de grootste eendaagse sportevenementen van Nederland, in het prachtige centrum van Rotterdam. Tijdens het lopen word je toegejuicht door een uitzinnige menigte, van start tot finish. Een ervaring die je nooit zult vergeten!

En als dat niet voldoende motivatie geeft om mee te doen, denk dan eens aan de volgende voordelen:

  • Je kunt meelopen in de marathon tegen een voordeliger tarief.
  • Je krijgt een uniek Erasmus Charity Run sport-shirt.
  • Je kunt je waardevolle spullen voor aanvang bij het Erasmus University College bewaren (alleen voor renners van de 1/4 marathon).

Je kunt met de Erasmus Charity Run 2023 meedoen in de volgende afstanden: 1/4e marathon (10,5 km) en de hele marathon (42,195 km).

Na een geweldig jubilieum jaar, viert Marathon Rotterdam dit jaar haar 42e editie. Het minimale sponsorbedrag per loper ten behoeve van het Erasmus Scholarship is ook dit jaar gesteld op tenminste €40. Wij zouden het uiteraard super vinden als je meer sponsorgeld binnen haalt. Om je hierbij te helpen maken wij je sponsorpagina aan. Nu is het aan jullie om die €40 aan sponsorgeld binnen te slepen! Spoor je ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, jaarclub- of commissiegenoten aan om je te sponsoren, dan zorgen we samen voor een spectaculair bedrag voor studenten die graag zouden willen studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam!

Zie de 'Donate' pagina voor meer informatie hierover.

Inschrijvingen voor de Erasmus Charity Run 2023 gaan open eind november 2022.

 

Indien u gebruik maakt van inschrijving met deze promotiecode in het inschrijfformulier van de Marathon Rotterdam gaat u automatisch akkoord met het eenmalig verstrekken van uw data (Naam, emailadres, telefoonnummer, nationaliteit, relatie tot de EUR, indien toepasbaar studentnummer, faculteit, indien toepasbaar teamnaam, shirt maat en of je in het bezit bent van een Erasmus Sport pas) door de organisatie aan Erasmus University Rotterdam. Deze data heeft Erasmus University Rotterdam nodig om informatie betreffende het evenement te versturen, contact op te nemen betreffende het aanmaken van de sponsorpagina, de relatie tot de EUR te verifiëren en Erasmus Charity Run shirts te bestellen.