Inschrijven

De inschrijving voor de Erasmus Charity Run 2024 is open!

 

Meedoen aan de Erasmus Charity Run betekent jezelf uitdagen tijdens een van de grootste sportevenementen van Nederland, in het prachtige centrum van Rotterdam. Tijdens het lopen word je toegejuicht door een uitzinnige menigte, van start tot finish. Een ervaring die je nooit zult vergeten!

Dit jaar bestaat de Erasmus Universiteit Rotterdam 110 jaar, dus dat betekent dat ook de Erasmus Charity Run 2024 een speciale editie belooft te worden.

Als dit niet voldoende motivatie geeft om mee te doen, denk dan eens aan het volgende:

  • Dit jaar krijg je € 2,50 korting op je inschrijving!
  • Je maakt dromen waar voor toekomstige EUR-studenten door geld op te halen voor scholarships;
  • Wanneer je € 15,00 of meer ophaalt krijg je het speciale lustrum Erasmus Charity Run sport shirt; 
  • Je kunt je waardevolle spullen voor aanvang bij het Erasmus University College bewaren (alleen voor renners van de 1/4 marathon);
  • Koffie en thee faciliteiten voor de start;
  • Gezamelijke warming-up voor de 1/4 marathon. 

Rennen voor scholarship studenten

Het evenement zegt het al: ook dit jaar is de Erasmus Charity Run een sponsorloop waarbij wij geld ophalen voor studenten wiens droom het is om te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het minimale sponsorbedrag dat opgehaald moet worden € 40,00 is. Dit geld haal je op via je eigen persoonlijke sponsorpagina.we zamelen geld in voor scholarship studenten. Op deze manier geef je getalenteerde studenten die willen studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, maar niet over voldoende financiële middelen beschikken, de kans om hun dromen te verwezenlijken.

 

 

 

Indien u gebruik maakt van het inschrijfformulier van de Marathon Rotterdam gaat u automatisch akkoord met het eenmalig verstrekken van uw data (Naam, emailadres, telefoonnummer, nationaliteit, relatie tot de EUR, indien toepasbaar studentnummer, faculteit, indien toepasbaar teamnaam, shirt maat en of je in het bezit bent van een Erasmus Sport pas) door de organisatie aan Erasmus University Rotterdam. Deze data heeft Erasmus University Rotterdam nodig om informatie betreffende het evenement te versturen, contact op te nemen betreffende het aanmaken van de sponsorpagina, de relatie tot de EUR te verifiëren en Erasmus Charity Run shirts te bestellen.